Museum De Pelgrim headerafbeelding

Talent in Huis

Oldenzaal barst van het talent! Of het nu zang, dans, ‘spoken word’, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium.

Na een reeks succesvolle edities zijn we er ook dit jaar weer! Op zondag 13 oktober kun je in verschillende huiskamers in Oldenzaal getuige zijn van intieme optredens. En dat is genieten.

Deze dag is er voor ieder wat wils. Bezoek het podium van een singer-songwriter, luister naar een mooi verhaal of swing mee met een band. Jij bepaalt! De optredens duren ongeveer 30 minuten en je hebt ruimschoots de tijd om van de ene huiskamer naar de andere huiskamer te gaan.

Toegang tot de optredens tijdens ‘Talent in Huis’ is gratis. Een hele middag cultuursnuiven voor nop dus! Kun jij iets leukers bedenken? Wij niet!

Meer informatie en aanmelden

www.talentinhuis.nl 

Waar en wanneer

In de (binnen)stad van Oldenzaal op zondag 13 oktober van 12.30 - 17.30 uur. 

"Maak je eigen caleidoscoop en ontdek het ritme van jouw leven"

De Pelgrim is een interactief museum, waarbij je aan de hand van de thema's Viering, Verwondering en Identiteit stilstaat bij tradities, rituelen en gebruiken die het ritme van het leven bepalen. Juist in zo'n volgepland jaar, is het fijn om even te reflecteren.