Museum De Pelgrim headerafbeelding

Contact & bezoek

Wat leuk dat je ons wil bezoeken! Op deze pagina zie je meer informatie over de entreeprijzen en openingstijden van het museum. 

Heb je een vraag of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Je bereikt ons via onze algemene contactgegevens. Voor meer specifieke vragen neem je een kijkje bij ons team, waar je de contactgegevens van onze medewerkers vindt. 

Ticketinformatie

   
Volwassenen € 7,50
Kinderen tot 18 jaar € 4,50
Museumkaart Gratis
Vrienden Gratis
ICOM Gratis
Combi-ticket het Palthe Huis - de Pelgrim € 11,50
Combi-ticket kinderen tot 18 jaar € 6,75

De tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Palthe Huis.

Contact opnemen

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag
12:00 - 17:00 uur

Stichting Oldenzaalse Musea

De Pelgrim en het Palthe Huis zijn onderdeel van de Stichting Oldenzaalse Musea. Samen vertellen deze musea het verhaal van de regio Oldenzaal langs de lijnen Hanze, Religie en Textiel. De musea zijn volledig vernieuwd in respectievelijk 2018 en 2023 en bieden bezoekers een gastvrije en eigentijdse beleving. Naast de exploitatie van de twee musea richt de stichting zich op een breed scala aan projecten. De collecties en verhalen van de musea worden hiermee op diverse en aansprekende wijze ontsloten voor een breed publiek. Projectmatig werken kenmerkt de structuur en mentaliteit van de organisatie, die valt te omschrijven als open, dynamisch en creatief.

www.oldenzaalsemusea.nl 
www.palthehuis.nl